Przywróć Timer+ Pro
Jeśli zainstalujesz Timer+ na nowym urządzeniu, musisz przywrócić zakup Timer+ Pro.
Jeśli zakup Usuń reklamy został dokonany przed wprowadzeniem Timer+ Pro, użyj tego samego przycisku Przywróć, aby odzyskać ten zakup na innym urządzeniu.
Jak przywrócić zakup:
- Gdy zobaczysz ekran zakupu, stuknij przycisk Przywróć.
- App Store poprosi wtedy o potwierdzenie istniejącego zakupu.
Dlaczego muszę to zrobić?
App Store zarządza wszystkimi zakupami i subskrypcjami. Gdy instalujesz Timer+ na nowym urządzeniu, aplikacja musi sprawdzić w Apple twój status Pro. Apple wymaga twojej zgody, zanim uzyskamy dostęp do tych informacji, dlatego musisz samodzielnie stuknąć Przywróć.