Timer+ Pro’yu Geri Yükle
Timer+’ı yeni bir cihaza yüklediysen Timer+ Pro satın alımını geri yüklemen gerekir.
Timer+ Pro kullanıma sunulmadan önce Reklamları Kaldır’ı satın aldıysan, bu satın alımı başka bir cihazda geri almak için aynı Geri Yükle düğmesini kullan.
Nasıl geri yüklenir:
- Satın alma ekranını gördüğünde Geri Yükle düğmesine dokun.
- App Store, mevcut satın alımını onaylamanı ister.
Bunu neden yapmam gerekiyor?
Tüm satın almaları ve abonelikleri App Store yönetir. Timer+’ı yeni bir cihaza yüklediğinde uygulamanın Pro durumunu Apple ile doğrulaması gerekir. Apple, bu bilgilere erişebilmemiz için senin iznini ister; bu yüzden Geri Yükle’ye kendin dokunman gerekir.